PORTA DOORS  до -15% отстъпка от цените

Интериорни врати на PORTA DOORS – висококачествени полски врати с голямо разнообразие в изработката, дизайна, цветовете, покритията и най-добрите цени с -15% отстъпка от цените за интериорни врати по поръчка. Това позволява обзавеждане с вътрешни интериорни врати на склад с -5% отстъпка от цената или с луксозни, дизайнерски решения.

Интериорните врати могат да бъдат поръчани с различни височини в над 50 покрития, CPL покрития, врати с естествен фурнир и различни цветови и текстурни решения. Конструкцията на крилото може да бъде „пчелна пита“ или перфорирана плоча от ПДЧ, подсилена отвътре с шперплат. Конструкцията може да бъде и с допълнително покритие от CPL HQ и кантирана с ABS лента или или с покритие от HDF плоскост. Касите за интериорните врати се предлагат в два варианта – за фалцови и безфалцови врати.

Всяка интериорна врата от каталога се предлага с набор от аксеоари включени в цената – панти, брава, стъкло за съответния модел и с възможност за допълнителни. Вътрешните интериорни врати са с безкомпромисно уплътняване и са устойчиви на температурни колебания и влажност. Високият клас им гарантира дълготраен живот. Интериорни врати в София може да се разгледат в шоурума на Team Doors

интериорни врати
Интериорни врати - шоурум в София. Цени
интериорни врати

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ СЪС СТИЛ, КОЙТО ВДЪХНОВЯВА

Вътрешните интериорни врати са основен компонент от разпределението на пространството и осигуряват уединение, топлина и усещане за тишина.
Вратите са от ключово значение за уюта на всяка стая. В съчетание с цвета на стените и подовите настилки интериорната врата може да създаде усещането за простор в помещението.
Когато пространството е ограничено, интериорните врати със светли тонове и стъклени орнаменти са оптимален вариант.
Интериорните врати от една и съща серия в дома или работното място допълват интериорния дизайн с последователност и завършеност. В каталога на Porta Doors има голямо разнообразие от цветове и покрития, които могат да се впишат идеално във всеки стил и да създадат комфорт и уютна атмосфера на помещенията.

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ И АКСЕСОАРИ – НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Интериорните врати се предлагат в няколко различни визии и могат да удовлетворят различните интериорни стилове с визия и допълнителни аксесоари:

 • лакирани интериорни врати
 • интериорни врати със синтетично покритие – таблени или плоски
 • интериорни врати с покритие естествен фурнир
 • интериорни врати със стъклени оранменти
 • Избор на пълнеж: тип перфорирана плоча от дървесни частици; плътна плоча от ПДЧ, подсилена с шперплат или „плоча тип пчелна пита“
 • Цветове от CPL 0,2 мм – ГРУПА II
 • Вентилационна решетка, вентилационни отвори или вентилационен подрез
 • 3D панти в цвят злато
 • Трета 3D панта в цвят сребро или злато
 • Брава ПРАЙМ с лъскава челна планка (сребриста или златиста)
 • Панти ПРАЙМ (предлагат се само за определени каси)
 • Магнитна брава
 • За врати с покритие CPL – пакет ПРАЙМ
 • Възможност за скъсяване (максимум 60 мм)
 • Подсилване за автомат за самозатваряне (третата панта е задължителна)
 • Брава със заключване тип кукичка и вкопани продълговати ръкохватки (плъзгащи се врати)
 • Капачета за панти Стандарт (комплект за една панта)
 • Вкопани продълговати ръкохватки за плъзгащи се врати
 • Дръжка с шилд
интериорни врати

ИНТЕРИОРНИТЕ ВРАТИ КАТО ИНВЕСТИЦИЯ В УЮТА НА ДОМА

ЕВТИНИ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ ИЛИ ИНВЕСТИЦИЯ

Изборът на вътрешните интериорни врати е важен етап при построяването на нов дом или при неговата реконструкция. Интериорната врата е онзи елемент от интериора, който е не просто преграда между отделните помещения, но и олицетворява индивидуалните предпочитания за стил, естетика и функционалност.
Производството на съвременните интериорни врати залага на иновативни технологии и материали, които се вписват в дизайнерските концепции на традиционните и модерни интериорни дизайни.
Ролята на вътрешните интериорни врати е да създадат хармония с цялостна визия на помещенията.
При избор на ново жилище или ремонт е много важно интериорите врати да се изберат така, че да се възползвате в максимална степен от разположението на помещенията и наличната светлина. Най-подходящият момент за монтирането на интериорните врати е при напълно завършени под и стени.
Интериорната врата би могла да бъде допълващ елемент от декора на стената, или напълно да „изчезва“ в нея.

Качествени интериорни врати – спокойствие и уют у дома 

Интериорната врата трябва да е красива и с добра шумоизолация и топлоизолация. При изработката на висококачествени врати се влагат качествени материали, които гарантират енергийна ефективност и запазват уюта в помещенията. Интериорните врати за дома и офиса трябва да осигуряват на приятна и тиха работна среда. Шyмoизoлиpaщитe cвoйcтвa нa интepиopнитe вpaти ce oпpeдeлят  oт мaтepиaла, ĸoйтo дa пoглъщa шyмoвeтe.
Когато се избира материал или конкретен вид интериорна врата, трябва да се съобразят възможностите за монтаж, които позволяват стените.

Евтини интериорни врати

Когато се пестят средства от интериорните врати и се избират евтини интериорни врати е сигурно, че след няколко месеца те ще се повредят и ще се наложи да бъдат ремонтирани или подменени. Инвестицията в качествени интериорни врати се изплаща с времето, а удоволствието от безпроблемната работа и красивия външен вид на вратата остават.
Качеството на полските врати Porta Doors включва безкомпромисни характеристики и на вратите от по – нисък клас и съответно по – ниска цена.
Интериорните врати от по – висок клас гарантират най – висококачествени материали и елементи и съответно – изключителна издръжливост и дълголетие.

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ ЗА ВСЯКО ПОМЕЩЕНИЕ

– Плъзгащите и сгаваеми интериорни врати са инструмент за апартамент с френски прозорци и панорамна гледка с природен или градски пейзаж. При липса на прозорци в помещението, остъклените интериорни врати са подходящ избор. Те позволяват на светлината да проникне в помещението и създават усещане за пространство. Преобладаващото остъкляване на интериорните врати е подходящ избор в проектирането на скандинавски и минималистичен интериор. Дори и когато са напълно затворени, те създават усещане за липса на преграда и създават илюзия за по – голямо пространството.

– Гладките интериорни врати са класическо решение, подходящо за всеки интериорен дизайн – от минималистичен до екстравагантен. Изчистената им структура им позволява да се съчетават с подови настилки от различни материали.

– Модерни решения са и така популярните тапетни интериорни врати, които се сливат с декора на стената и стават невидими. При тях не се виждат пантите и касата. Тапетните врати могат да бъдат изработени на грунд – за допълнително боядисване или полагане на тапети, заедно с останалата част на стената.

Издържливост на конструкцията и дълголетие

При избора на качествена интериорна врата означава и избор на безопасен, шумоизолиращ и топлоизолационен продукт. Цялата врата и нейните допълнителни елементи – стъклата и уплътненията трябва да са здрави и качествени. При правилно съхранение интериорната врата трябва да запази първоначания си вид най-малко 15 години. Повърхостта на интериорната врата трябва да бъде удароустойчива, да работи гладко, да не се влияе от UV лъчите, да има покритие устойчиво на почистване.

При избор на остъклени интериорни врати, стъклото задължително трябва да е закалено!

За изграждане на цялостна коцепция при избора на интериорна врата, екип от професионални дизайнери изготвя 3D визуализации на помещения и обекти: вариации на вътрешните врати, цветовете на стените, подовите настилки и примерно обзавеждане.

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ - КАТАЛОГ И ЦЕНИ

Scroll to Top