Интериорни врати цени | Преоценени интериорни врати | Бели интериорни врати | Борса за интериорни врати | Евтини интериорни врати | Турски интериорни врати | Руски интериорни врати | Полски интериорни врати

Интериорни врати цени с ДДС

Цените на интериорните врати се формират като към цената на крилото се добави цената на касата и цената на дръжката. Цените от Team Doors са за крило с каса! Цената не включва монтаж и дръжки.
Модел с крило и касаЦени от
интериорни врати цениИнтериорна врата Порта Стил -60/70/80/90. (в покритие Портадекор и Портасинхро 3D) С каса 7,5-9,5, модел 1 и модел 2436 лв.
интериорни врати цени Интериорна врата Порта TWIST -60/70/80/90. (в покритие Портадекор и Портасинхро 3D) С каса 7,5-9,5, модели А.0 – С.1490 лв.
интериорни врати на склад Интевриорна врата Порта FIT -60/70/80/90.(в покритие Портадекор и Портасинхро 3D) С каса 7,5-9,5, Група: A,B,C460 лв.
интериорни врати цени Интериорна тапетна врата Порта HIDE -60/70/80/90. (в покритие: подготовка за боя) С метална каса, с 2 скрити панти, модел 1.1. с безфалцова каса1027 лв.
интериорни врати цениИнтериорна врата Порта HARMONY -60/70/80/90. (в покритие Портадекор и Портасинхро 3D) С каса 7,5-9,5, Всички модели617 лв.
интериорни врати цени Интериорна врата Порта LEVEL -60/70/80/90. (в покритие Портадекор) С каса 7,5-9,5, Модели: C.1-C.3607 лв.
интериорни врати цениИнтериорна врата Порта LINE -60/70/80/90. (в покритие Портадекор и Портасинхро 3D) С каса 7,5-9,5, Модели: A.1-H.1490 лв.
интериорни вратиИнтериорна врата Порта МИНИМАКС -60/70/80/90. (в покритие Лак Стандарт) С каса 7,5-9,5 модел P<346 лв.
интериорни врати на склад интериорни врати Интериорна врата Порта Лондон и Виена  -60/70/80/90. (в покритие Бяла боя стандарт) С каса 7,5-9,5 Лондон и Виена: модел P376 лв.
интериорни врати цениИнтериорна врата Порта РОЯЛ -60/70/80/90. (в покритие Бяла стандартна боя) С каса 7,5-9,5 Модел P442 лв.
интериорни врати цени Интериорна врата Порта Скандиа Премиум -60/70/80/90. С каса 7,5-9,5 Модели: А.0, B.0, R.0535 лв.
интериорни врати цениИнтериорна врата Порта Форм Премиум  -60/70/80/90. С каса 7,5-9,5 Модели: 1-5535 лв.
интериорни врати цениИнтериорна врата Порта Гранддеко -60/70/80/90. (в покритие Портадекор – и цвят Катания и Портасинхро 3D) С каса 7,5-9,5. Модели: 1.1, 2.1, 3.1, 5.1, 6.1436 лв.
интериорни вратиИнтериорна врата Порта ФОКУС -60/70/80/90. (в покритие Портадекор и Портасинхро 3D) С каса 7,5-9,5, Модел 2.0692 лв.
интериорни врати цениИнтериорна врата Порта НОВА -60/70/80/90. (в покритие Портадекор и Портасинхро 3D) С каса 7,5-9,5, Модели – 2.1, 2.2557 лв.
интериорни врати цениИнтериорна врата Порта Роял Премиум -60/70/80/90. (в покритие Бяла премиум боя) С каса 7,5-9,5 Модел P535 лв.
интериорни врати цениИнтериорна врата Порта Вектор и Порта Вектор Премиум -60/70/80/90. (в покритие Бяла боя Стандарт) С каса 7,5-9,5 Всички модели422 лв.
интериорни врати цениИнтериорна врата Порта CPL Група 1 0,2мм -60/70/80/90. (в покритие CPL HQ) С каса 7,5-9,5, Модел 1.1 0,2мм (плътна)431 лв.

Лакираните врати са идеален избор за тези, които ценят простотата, като същевременно имат възможност за избор измежду различни техни визии. Моделите с ненатрапчив
стил изглеждат добре във всеки интериор.

Най-отличителната особеност на рамково-панелните вратите е многопалстовата им конструкция. Тези врати са предназначени за клиенти, които ценят най-високото качество на изработка.

Нашите врати, покрити със синтетичен фурнир съставляват неизчерпаема гама от модели, от която всеки може да намери нещо по вкуса си. Лесното чистене, устойчивостта и атрактивната цена правят от тях модели, които се радват на голяма популярност.

Вратите с покритие фурнир са стилни, уникални и подчертават добрия вкус на домакинството. Крилото е покрито с натурално
дърво, което придава чар и атмосфера на всеки интериор.

Цените на интериорните врати се определят от няколко фактора, например произхода и вида интериорни врати:

Отстъпките от цените на интериорните врати се определят от количеството закупени врати.

Полски интериорни врати – качеството на полските врати е тествано и доказано с традиции в международен план. Полските врати са подходящи за всяко помещение и се предлага в различни класове според покритието.

Кои врати са преоценени? Има две причини вратите да се преоценяват. Когато производителят спира производството на дадено покритие или модел. Тогава настъпва казусът с липсата на сервизиране в случай на проблем. Друга причина за преоценяване на вратите е те да са второ качество – изметнати, визуални или технически дефекти, което ще коства разочарование в инвестицията, повторно отделяне на време и пари в търсене и закупуване втори път на врати, което значително оскъпява и удължава срока за изпълнение и така желания край на довършителните дейности.

Най – популярният избор за интериорни врати са белите. Този не съвсем неутрален цвят винаги печели заради свободното си съчетаване с всеки друг цвят на стените и пода. Класическият избор е отлично решение, когато сте изправени пред избор и е трудно взимането на решение. Белите интериорни врати са подходящи винаги и навсякъде!

 

Борсите за интериорни врати предлагат изобилие от врати на ниски цени. Както всеки друг продукт, който се предлага на цена по-ниска от реалната и при интериорните врати възниква проблема с компромисите в произхода, покритията, качеството, монтажа и не на последно място – гаранционното обслужване. Инвестицията в дома е стратегическа инвестиция във времето, което употребяваме даден продукт. Дълготрайните активи се избират на база качество – цена. Именно в този ред на приоритети полските интериорни врати са открили баланс на пазара и са се доказали в своята история от 25 години традиция в изработката на здрави и качествени продукти подходящи за всяко помещение и всеки интериорен дизайн.

Лидерът за мебели и обзавеждане със скандинавски стил е отличен избор за съчетаване с интериорните врати в скандинавски ситл и цветове. В каталога на Porta Doors има изобилие от светли интериорни врати подходящи за хармонично съчетаване с предизвикателния скандинавски интериорен дизайн. Спокойните цветове и изчистени модели от каталога пасват идеално на мебелите предлагани от шведския гигант ИКЕА.

Интериорните врати предлагани от Практикер са врати подбрани за масово търсене от клиентите – бюджетните модели на няколко производителя. Бюджетни решения са били необходими винаги и всеки производител предлага такива в своя каталог. Отличителния избор на интериорни врати от Практикер са полските врати на Porta Doors, които от своя страна се предлагат в богат избор от цветове и покрития подходящи за всеки бюджет, възможности и стил и се отличават с изключителна здравина и качество и в най-евтиния си вариант. Богатият каталог на полските интериорни врати може да задоволи всеки вкус и може да пасне на всеки интериорен дизайн с цевтове, покрития и стил.

Хоуммакс предлагат интериорни врати и решения за обзавеждане, ремонт, довършителни дейности на дома във всеки аспект и за всяко помещение. Цялостните решения за обзавеждане на дома са събрани под един покрив и са бързо решение за крайните клиенти, които гонят срокове и достъпни цени за завършването на дома, къщата, градината и офиса.
За прецизен избор на интериорни врати, потребителите се обръщат към специализирани в производството и дистрибуцията на врати фирми. 
Team Doors е дитрибутор на производител специализиран единствено в производството на врати и доказан в 25 държави в Европа! Фирмата предлага цялостна услуга без подизпълнители! Услугата включва доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване.
 

Когато се пестят средства от интериорните врати и се избират евтини врати е сигурно, че след няколко месеца те ще се повредят и ще се наложи да бъдат ремонтирани или подменени. Инвестицията в качествени интериорни врати се изплаща с времето, а удоволствието от безпроблемната работа и красивия външен вид на вратата остават.
Качеството на полските врати Porta Doors включва безкомпромисни характеристики и на вратите от по – нисък клас и съответно по – ниска цена.
Интериорните врати от по – висок клас гарантират най – висококачествени материали и елементи и съответно – изключителна издръжливост и дълголетие.

Изборът на интериорни врати е важен етап при построяването на нов дом или при неговата реконструкция. Интериорната врата е онзи елемент от интериора, който е не просто преграда между отделните помещения, но и олицетворява индивидуалните предпочитания за стил, естетика и функционалност.
Производството на съвременните врати залага на иновативни технологии и материали, които се вписват в дизайнерските концепции на традиционните и модерни интериорни дизайни.
Ролята на вътрешните интериорни врати е да създадат хармония с цялостна визия на помещенията.

Гледайки вратата от вътрешната страна на стаята, можем да преценим бързо и лесно каква е тя. Ако съответно пантите са отдясно, то тя е дясна, а ако са от лявата страна, то тя е лява.

Вратите предлагани от нас са изработени от High Density Fiberboard (HDF) плоскости. Това са високоплътностни плоскости, които са създадени комбинация от дървесни частици, примесени с естествена смола и лепило с цел придобиване на по-голяма якост.

Подходящи са в случаите, когато няма директен контакт с водата. Тъй като вратите са от HDF материал и са покрити с PVC фолио, което ги прави влагоустойчиви, но не и водоустойчиви. Можете да разгледате нашите модели врати за баня.

Не, не е нужно. Има каса панел обличаща лятата метална каса, като при този вариант отворът на вратата Ви ще се стесни с до 2–3 см.

Ако сте в апартамент то най-вероятно в коридора няма да влиза светлина и съответно по-добрият избор е вратата на кухнята и на хола да са със стъкло. Тези врати, които бъдат монтирани на спалните, детските, баните е най-удачно да са фрезовани или изчистени, но също така имаме и модели с малко стъкло или матово такова, които без проблем биха могли да станат врата на Вашата баня или спалня.

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Интериорни врати. Цените ни започват от 249лв и всички врати са с снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Интериорни врати, които могат да да задоволят всеки вкус.

Описаните цени на Интериорни врати се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Интериорни врати се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

Всички Интериорни врати се продават с 2 години гаранция.

Всички Интериорни врати се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

Пазара за Интериорни врати в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Поръчките се правят в нашия шоурум на ул. Любляна 40А или чрез формата ни за контакт.

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажът не е включен в цените ни.

Интериорни врати София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Търговище, Димитровград, Силистра, Ловеч, Дупница, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Петрич, Смолян, Сандански, Самоков, Велинград, Севлиево, Лом, Нова Загора, Карлово, Айтос, Троян, Ботевград, Харманли, Пещера, Гоце Делчев, Свиленград, Карнобат, Панагюрище, Чирпан, Попово, Раковски, Радомир, Първомай, Нови Искър, Поморие, Несебър, Червен бряг, Козлодуй, Ихтиман, Нови пазар, Берковица, Раднево, Провадия, Разлог, Балчик, Бяла Слатина, Каварна, Костинброд, Банкя, Стамболийски, Етрополе, Кнежа, Левски, Павликени, Мездра, Елхово, Тетевен, Луковит, Тутракан, Трявна, Девня, Средец, Омуртаг, Сопот, Исперих, Велики Преслав, Бяла, Ракитово, Гълъбово, Кричим, Лясковец, Септември, Момчилград, Банско, Белене, Аксаково, Белослав, Своге, Дряново, Любимец, Кубрат, Пирдоп, Елин Пелин, Симитли, Сливница, Златоград, Хисаря, Дулово, Долни чифлик, Симеоновград, Генерал Тошево, Тервел, Костенец, Девин, Мадан, Стралджа, Царево, Вършец, Твърдица, Куклен, Бобов дол, Котел, Съединение, Елена, Оряхово, Якоруда, Божурище, Тополовград, Белоградчик, Стражица, Камено, Чепеларе, Созопол, Перущица, Суворово, Златица, Крумовград, Долна баня, Дългопол, Ветово, Полски Тръмбеш, Тръстеник, Койнаре Долни Дъбник, Славяново, Годеч, Правец, Игнатиево, Костандово, Брацигово, Две могили, Стрелча, Неделино, Свети Влас, Сапарева баня, Брезник, Смядово, Ардино, Дебелец, Никопол, Шивачево, Белово, Цар Калоян, Мартен, Ивайловград, Кресна, Върбица, Рудозем, Вълчедръм, Приморско, Глоджево Летница, Мъглиж, Искър, Шабла, Гулянци, Долна Митрополия, Крън, Вълчи дол, Сливо поле, Баня, Драгоман, Сунгурларе, Батак, Джебел, Завет, Криводол, Мизия, Белица, Каспичан, Кула, Николаево, Ветрен, Гурково, Роман, Калофер, Каблешково, Априлци, Бухово, Долна, Оряховица, Павел баня, Ябланица, Рила, Опака, Угърчин, Златарица, Хаджидимово, Добринищ,е Обзор, Бяла черква, Дунавци, Брегово, Трън, Садово, Килифарево, Лъки, Малко Търново, Доспат, Копривщица, Кочериново, Лозница, Бяла, Борово, Черноморец, Батановци, Пордим, Ахелой, Сухиндол, Българово, Брезово, Главиница, Каолиново, Чипровци, Меричлери, Земен, Плачковци, Кермен, Момин проход, Алфатар, Грамада, Сеново, Бойчиновци, Антоново, Ахтопол, Бобошево, Шипка, Болярово, Димово, Брусарци, Китен, Клисура, Плиска, Маджарово, Мелник
Scroll to Top